• Vores webshop er flyttet til keinost.dk - find en masse spændende produkter! • Besøg vores fysiske butik i Aarhus •

Grønne gaveideer

Gør julen mere bæredygtig og køb grønne gaver, der holder længe! 
... 
Julen er fyldt med traditioner som pakkekalendere, adventsgaver, mandelgave og ikke mindst julegaverne under juletræet, og disse kan alle med lidt omtanke være gaver, der bidrager til en grønnere planet. 
....
Nedenfor finder du en samling af bæredygtige gaver i god kvalitet. Alle produkterne kan købes her på vores webshop eller i vores fysiske butik i Aarhus C på Badstuegade 17. 
....
.....
I RAA finder du et stort udvalg af miljøvenlige, genanvendlige, samt bæredygtige julegaver og adventsgaver til en du har kært. Med vores udvalg kan du skabe en grøn og bæredygtig jul.
....

Genanvendlige gaver til køkkenet

Skal du give en gave til en, der gerne vil skære ned på plastik i køkkenet, så vil vores genanvendelige bageark, kaffefiltre af bomuld, madlåg i silikone, bivokswraps, isterningbakke i rustfrit stål og ikke mindst vores strikkede karklude i økologisk bomuld, være helt perfekte! 

Grønne gaver til personlig pleje

Skal du give en gave til en, der ønsker sig et mere bæredygtig badeværelse og skønhedsrutiner, så vil vores hårplejesæt, safety razor, ansigtsvask, vaskeklud og flotte keramik sæbeskål være helt ideelle! 

Plastikfrie gaveideer til små og store

Skal gaven gives til en, der ønsker at være bæredygtig både på farten og derhjemme kan en RAA mulepose, en lufttæt madkasse af rustfrit stål, et To-go kit eller en af vores populære plastikfrie termodrikkeflasker være en god ide at give i gave.

....
....
.…..

Sammensæt din egen spislige gave

I RAA elsker vi at give spisligegaver, de er nemlig rigtig gode til personer med en kort eller kedelig ønskeliste, og til personer som ikke står og mangler noget. I vores butik har du mulighed for at sammensætte lige præcis den spislige gave, som passer perfekt til din far, mormor eller kræsne store søster. Du kan både samle tingene i vores gratis papirsposer, i vores fine weckglas eller i dine egne medbragte beholdere. 

Gavekort til vores wehshop og fysiske butik  

Kan du ikke beslutte dig for, hvad du skal skrive på ønskelisten eller hvilken gave du gerne vil give, så kan du også købe et gavekort til vores webshop her, eller kontakte os i butikken eller på mailen raaaarhus@gmail.com, hvis du gerne vil købe et gavekort som er gældende i butikken. 
...  ...
Vi håber du kan bruge de ovenstående ideer! Ellers kan du gå på opdagelse i  kategorierne herunder, som rummer endnu flere grønne gaveideer.  

....

Find vores gaveideer i prislejet 0 til 150 kr. her

Find vores gaveideer i prislejet 150 til 320 kr. her.  

....

Bestil dine julegaver senest mandag den 20. december kl 12, hvis du vil være sikker på, at du har dem til juleaften. Alle julegaver byttes frem til d. 31 januar 2022.

.....