• Vores webshop er flyttet til keinost.dk - find en masse spændende produkter! • Besøg vores fysiske butik i Aarhus •

Handelsbetingelser

BETALING

Alle priser er i DKK og er inklusiv moms.

Visa / Mastercard / Dankort / MobilePay 

I RAA accepterer ovenstående typer af kreditkort og betalingsmetoder. Når du har lagt en ordre hos os, trækkes beløbet først fra din konto efter at vi har sendt den afsted. 

Dine kreditkort informationer er krypterede af SSL (Secure Socket Layer). Dette betyder, at vi i RAA ikke lagrer dine informationer, da de bliver behandlet af vores betalingsindløser, NETS. 

LEVERING

I RAA tilbyder vi gratis levering til pakkeshop på alle ordrer over 500 kr. For ordrer under 500 kr koster fragten 40 kr til pakkeshop og 45 kr for hjemmelevering. Alle ordrer bliver sendt med DAO, og de vil blive leveret til en valgfri pakkeshop. 

Vi bestræber os altid på at du får din ordre leveret hurtigst muligt. Den estimerede leveringstid for ordre i Danmark er 1-5 hverdage. 

Vi tager ikke ansvar for uafhentede pakker i pakkeshops, det er kundens eget ansvar at sørge for at hente bestilte varer.

Når du modtager en ordre fra os, kommer den om muligt i genbrugt emballage fra vores butik i Aarhus. Vi forsøger nemlig altid at spare på emballage og papir, hvor vi kan. Derfor modtager du også din ordrebekræftelse på mail og ikke fysisk med i din pakke. 

Når vi lukker vores pakker bruger vi tape fremstillet af silikonefrit kraftpapir, som er genindvindelig sammen med papemballagen, som du modtager. Tappen binder til papkasserne takket være en klæbemasse, som er lavet af naturgummi.

RETUR

Hvis du fortryder dit køb og ønsker at få pengene retur, skal du enten kontakt os på mailen raaaarhus@gmail.com eller henvende dig til os i butikken på Badstuegade 17, med din varer og kvittering.

Hvis en varer skal sendes tilbage og du ønsker pengene retur, skal vi have modtaget den senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Derudover skal den returneres i samme stand, som da du modtog den.

Vi anbefaler at du sender din returpakke forsikret, da vi ikke dækker omkostninger ved bortkomne pakker. Vi har IKKE mulighed for at hente pakker i pakkeshops.

Da vi har en butik i gadeplan i Aarhus C anbefaler vi at du IKKE sender pakker retur med Dao.

Vær venligst opmærksom på, at du selv står for omkostningerne for at sende varen retur.

Når vi modtager varen og kan se, at den er i original stand, vil du modtage refusionen efterfølgende.


OMBYTNING

Skulle du ønske at ombytte en eller flere varer, skal du kontakte os på raaaarhus@gmail.com for arrangere en ombytning. Dette skal du gøre inden for 14 dage efter, du har modtaget varen.

Vi forbeholder os retten til ikke at ombytte varen, hvis vi vurderer, at varen ikke er i sin originale stand, når vi modtager den tilbage.

 

REKLAMATIONSRET

I RAA tilbyder vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skaber som er kommet ved slid eller forkert brug af varen, er ikke dækket af købsloven.

Hvis du ønsker at klage over noget angående din varer, kan du kontakte os på raaaarhus@gmail.com.  

Beskriv venligst, hvad du klager over ved varen, så behandler vi herefter din klage. Hvis klagen er understøttet af reklamationsretten, erstatter vi den pågældende varer.