• Vores webshop er flyttet til keinost.dk - find en masse spændende produkter! • Besøg vores fysiske butik i Aarhus •

Menneskerne bag RAA Aarhus

RAA Aarhus drives af os, Anne og Anna, som i fællesskab med ansatte og frivillige får hverdagen i RAA til at fungere.

I 2016 startede vi på Aarhus universitet for at studere biologi. Vi mødtehinanden på en felttur et år efter, og fandt hurtigt ud af at vi begge brænder for bæredygtighed, natur og klima. Herfra gik der ikke længe før vi blev enige om at åbne en bæredygtig købmand sammen. I oktober 2017 åbnede RAA Aarhus ved Institut for X på Godsbanens arealer.

I 2020 blev vi begge færdige med vores bachelor i biologi, og tog et år frit fra studiet. Her arbejdede vi som fuldtidskøbmand og RAA flyttede fra Godsbanen ned på Badstuegade i det hyggelige latinerkvarter i midten af Aarhus.

Vores bæredygtige værdier i RAA er skabt ud fra vores grundviden om natur fra biologi. Ved siden af vores studier har vi gennem de sidste 3,5 år tillært os en del viden omkring det at drive en forretning. Vi elsker, hvordan vi i RAA kan bruge vores viden om natur til at hjælpe andre med deres bæredygtig hverdag.

Udover Anne og Anna består RAA teamet i dag af en god håndfuld menneskers, der alle brænder for en grønnere planet.

Anne

Anna

Følg med i vores hverdag

Hverdagen i RAA er fyldt med mange forskellige opgaver og udfordringer, både i og uden for butikken. I Butikken står Helle og Julie for den daglige drift, hvor den individuelle kundes besøg og oplevelse er i fokus. I butikken nyder vi at fortælle og inspirere vores kunder til en grønnere hverdag.

Har du lyst til at vide mere om vores os og hverdag i RAA, modtage grønne tips og tricks og vil du gerne holde dig opdateret på nye produkter mm.? Så følg med på de sociale medier eller besøg os i butikken til en snak.