• Vores webshop er flyttet til keinost.dk - find en masse spændende produkter! • Besøg vores fysiske butik i Aarhus •

Sådan handler du i RAA

I RAA kan du handle dine økologiske fødevarer i løsvægt. Du kan medbringe dine egne beholdere hjemmefra eller benytte dig af vores gratis papirsposer i butikken. Ved at handle i løsvægt og i dine egne beholdere kan du spare emballage og nøjes med at købe de mængder, du rent faktisk har brug for og dermed undgå madspild.
I RAA handler du 100% plastikfri og helt uden engangsemballage i din egen medbragt beholder. Alle vores økologiske dagligvarer købes i løsvægt, 100% fri for plastik.

Vej din beholder

Vej og noter vægten på din beholder ved en af vores vægte. Nu er du klar til at fylde din beholder.

I RAA handler du i din egen medbragt beholder. Alle vores økologiske dagligvarer købes i løsvægt, 100% fri for plastik. Du kan altså købe ligepræcis den mængden du har brug for, og dermed være med til at bekæmpe madspild.

Fyld din beholder

Fyld din beholder med lige den mængde og slags fødevare du har brug for. 

I RAA handler du vores økologiske dagligvarer i din egen medbragt beholder. Alle vores økologiske og dagligvarer købes i løsvægt, 100% fri for plastik. Du kan altså købe ligepræcis den mængden du har brug for, og dermed være med til at bekæmpe madspild.

Tag din beholder med til kassen

Tag dine fyldte beholdere med til kassen, hvor der afregnes for dit indkøb.

Medlemsskab i RAA

Oplevelsen i RAA

For os er det vigtigt at have en god relation til vores kunder, og at indkøbsturen i RAA bliver en god oplevelse. Vi tager os derfor god tid til at snakke med vores kunder om alt fra vores produkter, opskrifter, hverdagsdilemmaer, klimaforandringer mm.

Ud over den gode relation, synes vi også det er vigtigt at rammen for din indkøbstur er god. Vi har derfor gjort vores bedste for skabe nogle hyggelige rammer, hvor der er plads til en snak om stort og småt, alt i mens at du klarer de emballagefrie indkøb.